کشنده خودران

کشنده بدون سرنشین

کشنده خودران تسلا یکی دیگر از نبوغ کمپانی تسلا این رویای جدید نیست که خودروهای بدون سرنشین به جاده بزنند  . اما اینکه کشنده  بدون سرنشین روانه بازار شوند باورش کمی برای ما عجیب است . حال که کمپانی تسلا دست از تلاش برنمیدارد و کمپانیهای رقیب نیز پا به پای او حرکت میکنند ، کشنده بدون سرنشین در حال پیاده سازی و اجرا میباشد  . حال در کنار پیشرفته کردن تسلا نیمه الکترونیکی و تمام الکترونیکی این بار تصمیم به حذف راننده از سیستم واحد کنترل این کشنده است . شاید این تکنولوژی به جرثقیل های ما نیز وارد شود و روزی اجاره جرثقیل ما نیز بدین شکل صورت بگیرد .

ویژگیهای کشنده خودران تسلا

  • زمانی کافی برای استراحت راننده
  • صرفه جویی در مصرف هزینه ها
  • امکان پیشرفت این نبوغ در آینده تا حذف کامل راننده
  • تکاملی برای تاریخچه ماشین سنگین
  • ارتباط داده ها و کنترلرهای این خودروها بین یکدیگر
  • قابلیت اتصال چند کشنده خودران تسلا به یکدیگر در آینده
کشنده خودران تسلا

ایجاد سیستم رانندگی بدون سرنشین در کامیون ها

کمپانی تسلا برای ایجاد کشنده خودرو آغاز شد . گرجه مدتهاست که تسلا قصد راه اندازی این کشنده را دارد اما اینبار این سیستم پیاده سازی شده است سیستم کشنده خودران به این گونه است که  بدون راننده میتواند با برنامه های داده شده تا مقصد هدایت شود . اما باید همراه با یک خودرو حرکت کند . چیزی برای راه اندازی این کشنده ها نمانده است  وامیدواریم ما نیز از این کشنده خود ران در کشر استفاده کنیم .

در حواشی کشنده خودران تسلا

به گفته خبرگذاریها قرار است تست این کشنده بدون سرنشین بین کمپانی تسلا و همکاری با سازمان خودروهای موتوری Nevada ( دی ام وی) صورت بگیرد  .  بدین منظور، مقامات کالیفرنیا با مسئولان کمپانی تسلا از این آزمایش استقبال کرده و قرار است حضور داشته باشند . نمونه اولیه این کشنده پیاده سازی و تست شده است ولی کنترل خود ران بودن این کنده با مشکلاتی مواجه شده است که کمپانی تسلا رفع این مشکلات را اعلام کرد .

توافق بین تسلا و نوادا

 در این زمینه، تسلا رقیبانی همچون شرکت Uber و شرکت Alphabet  را باید مد نظر قرار دهد و سرعت خود را در این زمینه بالا ببرد .

البته این کشنده خودران را قرار بود سال گذشته تست و پیاده سازی شود اما رویترز اعلام کرد که با وود مشکلات پیش آمده نتوانسته اند تست این کشنده را اجرایی کنند . تا اینکه بالاخره در سال جاری این اتفاق افتاد .

خدمات جرثقیل یوسفی 09128951816

کشنده بدون سرنشین

این تصمیمی و پشتکار تسلا انگیزه دیگر کمپانیهای کشنده را بیشتر کرده تا بتوانند رقابت تنگاتنگی را ایجاد کند . سیستم این کشنده اطمینان خاطر را به راننده میدهد تا بتوانند استراحت کنند تا کامیون به صورت اتوماتیک به مسیر ادامه  دهد .

حال که این رقابت ایجاد شده است استفاده از تکنولوژی جادویی Platooning برای تسلا و سایر کمپانیها میسر شده است تا بتوانند به گونه ای طراحی کننده که چند کشنده در یک مسیر بتوانند مسیر یکدیگر را دنبال کنند . درواقع با کشنده خودران طرف هستیم  .

مثلا استارت آپ Peloton Technology همراه با چندین کمپانی تولید کننده ی کشنده از جمله کمپانی ولوو بر روی سیستم Platooning کار می کند و در واقع این استارت آپ دسترسی به تکنولوژی Platooning را یک گام کمکی برای خودران کردن کشنده ها می بیند.

در مذاکراتی که تسلا با کمپانی نوادا داشته است نتیجه این شد که تسلا دو نمونه از نمونه کشنده های خودرا به نوادا بدهد .

مشکلات تولید کشنده خودران تسلا

کمپانی هایی که بر تولید کشنده های الکتریکی کار می کنند با یک مشکل جدی دست و پنجه نرم می کنند. “ونکات ویسواناتان”، محقق باتری های لیتیم – یون، می گوید که: به دلیل نواسانات قیمت و هزینه های بالا تولید این باتریها اجرایی نیست  چرا که به دلیل مصرف بسیار زیاد باتری برای هر بار استفاده ، باید باتری تولید شده نیز قدرت لازم را داشته باشد .

خدمات جرثقیل سنگین و سبک یوسفی

دانستنیها

نوشته‌های تازه

چند ستاره متلعق به ماست
چند ستاره از این 5 ستاره متعلق به ماست
[Total: 0 Average: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
تماس سریع